Proglašen stečaj kompanije Pupin TELECOM AD

Danas, 22-gog Septembra 2021.g. u 12.20h, na predstečajnom ročištu u Privrednom sudu Beograd, sudija u predmetu St-90/2021 doneo je odluku o POKRETANJU STEČAJA kompanije PUPIN Telecom AD. Prisutni su bili direktor kompanije Dragoslav Ilić, (ovom prilikom izvinjavam se g-dinu Dejanu Iliću što u prvoj verziji ovog teksta nisam odmah naveo puno ime i prezime nadležnog gospodina i time možda doveo čitaoce u zabludu), Piri (Firulović) i zemljaci iz Vrbice i g.din vukašinović, dakle svi muški članovi sada već bivšeg Nadzornog odbora. Ovom odlukom prestaju funkcije direktora i Nadzornog odbora. Odlaze u istoriju.

Na ročištu je prvo govorio direktor kompanije g.Ilić koji je izneo situaciju – kompanija nema nepokretnu ni pokretnu imovinu, nema zaposlene, nema nikakvu proizvodnju. Nema nikakvih prihoda. Računi svih društava su duže vreme u blokadi. Stoga predlaže uvođenje stečaja.

Sudija je doneo gore navedenu odluku. Nakon donošenja odluke Piri je počeo da govori, po običaju polurazumljivo bez repa i glave, kako izvršitelj nije poštovao redosled poverilaca našta je sudija odgovorio da se on sa tim ne bavi.

Dakle stanovnici Velike Vrbice + nišlija su izvisili u svom nastojanju da ipak naplate svoja nezaslužena primanja i to na ovako sraman način, bez ikakvog obraza. Kako bi se u narodu reklo – loš im bio tajming, kao i procena sleda događaja. Ahh … slaba nam je to uteha.

I eto dragi bivši zaposlenici i prijatelji Pupina. Nećemo dočekati veliku godišnjicu Kompanije – 75 godina postojanja. Poješe je kako unutrašnji tako i spoljašni neprijatelji (čitaj LOPOVI), i to nekažnjeno.

Ukoliko želite i dalje da pratite tok ovog predmeta adresa je sledeća:

https://tpson.portal.sud.rs/tpprvs

U rubrici „Sud“ izaberite Beograd, u rubrici „Upisnik“ odabrati St, a „Broj predmeta“ je 90, „godina“ 2021. Unesite cifre sa slike , a zatim „Pretraga“.

Koga mrzi da ide na sajt evo današnjih, Petak 24, informacija:

14 – 24/09/2021 – поверилачко рочиште се заказује за 10.12.2021.године у 09,30 часова

15 – 24/09/2021 – завршно рочиште се заказује за 04.02.2022.године у 09,30 часова

16 – 24/09/2021 – РОЧИШТЕ О ПОСТОЈАЊУ СТЕЧАЈНОГ РАЗЛОГА И ПОКРЕТАЊУ СТЕЧАЈНОГ ПОСТУПКА заказано за: 22/09/2021 има статус ОДРЖАНО РОЧИШТЕ.

P.S. Mala dopuna – nije Pupin ostao bez sve pokretne imovine. I dalje oko njega kruže naše dve drage životinje – Mačka i njen mali drugar.

… nastaviće se !